Halloween wandeling zutendaal zwembad

Bokrijk, dat is elke keer anders. Laat je inspireren door het openluchtmuseum, historische huizen, de kunst van ambacht en de Sixties! Sporters beleven meer. Ook jij kan meer beleven. Doe aan sport. Waar, wanneer en met wie. Wij helpen je bij je zoektocht. Leuk zwembad voor een regendag tijdens de vakantie! Met kinderbadjes, groot zwembad met wipplank, glijbaan, stroomversnelling, kleuterbad en goede douches. Ook voldoende parking. Zutendaal Op zaterdag 27 oktober organiseert VVWZ haar tweede Halloween wandeling.

Ook dit jaar zullen de bossen rond de Papendaalse plassen omgetoverd worden tot de favoriete plek van heksen Lovers and hatersHet is weer tijd voor Halloween, ofwel struikelen over pompoenen en belaagd worden door spoken en heksen tijdens griezeltochten en creepy feestjes. Love it or hate it? Van een wandeling in de woestijn tot een echte bruine kroeg. Picknicken in het groen. 8 pittoreske picknickplekjes. Nabij het enige nationale park van Belgi is Landal Mooi Zutendaal de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de omgeving.

Maak met het hele gezin een wandeling of ga voor sportief vakantieplezier eens mountainbiken of handboogschieten. START VAN DE ZWEMLESSEN Zwembad vakantiepark Landal, elke zaterdag van 8. 30 tot 9. 30 uur. 12 lessen voor watergewenning, kleuterzwemmen en zwemlessen. HALLOWEEN WANDELING Vertrek vvw Zutendaal Lieteberg heeft de eer om je deze ervaring aan te bieden op het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen.

Zet al je zintuigen en beide voeten in om de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water waar te nemen op een zorgvuldig samengesteld parcours. Ontdek Hengelhoef in onze gids voor familieuitjes. Deze plek is gelegen in Helchteren in de categorie Natuur en wandeling, Pretparken, Zwembad en zwemplaats, Sport en ontspanning. Deel jouw mening en foto's, vind de cordinaten en Fietsen in Limburg, dat staat voor fietsen in alle comfort: kies een themaroute, vind een startplaats, huur een fiets en plan je pauze in een fietscaf.Phone: (624) 893-7999 x 3957

Email: [email protected]