Halloween pompoen sjabloon kroon

Er zijn veel, heel veel websites met sjablonen voor het maken van je Halloween pompoen. Op de website van The Als je nog nooit een pompoen hebt uitgesneden kun je het beste voor een wat simpeler sjabloon kiezen. Print het sjabloon uit en trek de vorm over op de Halloweenpompoen.

Daarna snij je de zwarte vlakken uit. sjabloon vleermuis (klik hier) prikpen en prikmat; lijm; zwart papier; wit potlood; sjabloon vleermuis; Aan het werk: Vouw het zwarte papier dubbel en trek het sjabloon over. Prik de halve vleermuis uit en zorg ervoor dat het papier dubbel gevouwen is. Bewaar de vleermuis die je uit het karton haalt voor een ander knutselproject.

Halloween Pompoenen Foto's van uitgesneden pompoenen, bewaartips, gratis sjablonen en instructies om er zelf te maken. Lees hier hoe je een Halloween pompoen kunt maken en download de gratis patroon voorbeelden om af te drukken. Om de pompoen te kunnen uithollen moet je er eerst de kroon van Kies een sjabloon hieronder uit (met dank aan Vivint). Breng met een markeerstift het sjabloon aan op je pompoen en snij met een gekarteld mes de Als je aan de volgende 3 redenen kan voldoen, dan is Halloween echt een feest die jij zou moeten vieren.

Veel mensen weten dat ik juist zou waarschuwen voor feesten waar Explore Tjitske Faber's board" Pompoen sjablonen" on Pinterest. See more ideas about Pumpkins, Carving pumpkins and Halloween pumpkins.

GEBOREN PRETTY Nail Stempelen Template Halloween Kerst Pompoen Ghost Bloem Kroon Koningin Patroon Nail Art Image Plate US 1. 00 2. 42 stuk Gratis Verzending Bestellingen (19) 2018 Rvs Nail Art Stempelen Plaat Sjabloon POMPOEN WIZARD MONSTER GEEST HALLOWEEN Stempelen Platen ZJOY PLUS010 US 3. 49Phone: (471) 627-1372 x 8129

Email: [email protected]