Halloween zurka beograd

Noc vestica maskembal Novi Sad. Halloween zurke Novi Sad. Najbolje zurke maskembal Halloween u Novom Sadu. Go2 Halloween, Belgrade, Serbia.

9, 024 likes 9 talking about this 2, 577 were here. Deseto izdanje famozne Halloween urke ove godine pod imom: Gde izai u Beogradu? Klubovi, splavovi, kafane, barovi, kafei, izlazak, urke, Beograd.

Potpuno besplatne rezervacije. Programi i slike svake veeri. Beograd Bitef na zidu U iekivanju 13. septembra i poetka festivala, Bitef tim je za naredni petak pripremio jo jedno druenje kao uvertiru za vikend groznicu. Izvor: ShopinBeograd. com, 04. Apr. 2011, 11: 13 urke za No vetica u Beogradu.

No vetica u Beogradu bie obeleena urkama na nekoliko lokacija! Halloween masquerade party organizuje se u subotu u klubu KPGT. Da biste uli u klub morate obavezno imati masku, a organizatori oekuju vie nekoliko hiljada posetilaca. Hangar, Luka Beograd, Belgrade, Serbia. 1. 3K likes. Performance& Event Venue Beer pong bar na novoj lokaciji, Terazije 26. Drugaiji provod od svega to nudi Beograd. Okupi drutvo i doite da se dobro provedete, a moda i Onlyclubbing va vodi kroz klubski ivot, mixevi, vesti, deavanja, koncerti Kostimi za maskenbal, prodaja i iznajmljivanje.

Maske i kostimi za decu i odrasle vrhunskog dizajna i kvaliteta, sa pripadajucim dodacima. Sve za vas rodjendan, zurku, devojacko vece, poseban dodadjaj Beograd Nocu Klub Hangar je novootvoreni klub koji se nalazi u ulici Bulevar Vojvode Miia 10, tanije na Beogradskom sajmu, preko puta zgrade BIGZ a. Klub Hangar je novo urbano underground, a ipak mesto za sve one koji ele neto novo. Dupli Halloween. Vrtoglavica, etvrtak. U gornjem klubu se sluaju gotik i elektro, a u donjem hardrok Halloween zurka beograd metal.

Odrae se i revija gotik odee, a ulaz je 200 dinara. DENI SA TENERIFA ZALJUBLJENA U BEOGRAD Voli sarmu i evape, uiva u snegu, slua Deja i IMA POZNATOG DEKA; Portal NOIZZ i Go2, u saradnji sa televizijom FOX, pozivaju vas na jubilarni deseti Halloween maskenbal koji e biti organizovan u subotu 4. novembra u 28. oktobra moete posetiti veliku Halloween Freak Show urku na svima ve poznatom mestu Fabrika, na adresi Bulevar Despota Kuda u provod veeras?

Gde je najbolja urka u gradu danas? Clubbing, Party& DJs! Klubovi za izlazak vikendom? Koncert ili svirka? Night Life in Belgrade!Phone: (625) 957-2458 x 4232

Email: [email protected]