Vrouwtjes konijnen ruzie halloween

Als konijnen jong zijn kunnen ze makkelijk bij elkaar dit komt omdat er dan nog geen hormonen vrij komen. Zodra er hormonen vrij komen en ze in de pubertijd komen word dit anders. Ze gaan elkaar uittesten, de rangorde bepalen en geven beide niet op wat op vechten uitloopt. Het koppelen van konijnen is niet makkelijk. Neem daarom ruim de tijd voor een koppeling en begin niet 's avonds nog met koppelen.

Je moet de konijnen een lange tijd in de gaten kunnen houden en in kunnen grijpen als dit nodig is. Twee konijnen aan elkaar laten wennen Wat is er schattiger dan twee konijnen, die intens met elkaar aan het kroelen zijn. Elkaar wassen en elkaar besnuffelen en daarna tevreden samen een uiltje knappen. Kim: dat kan dus over het algemeen niet omdat bij konijnen de vrouwtjes het territorium verdedigen, de mannetjes trekken (volgens mij) rond op zoek naar dames en zijn er Vrouwtjes konijnen ruzie halloween voor het voortplanten.

Maar de vrouwtjes hebben vaste nest en mestplekken. Nov 01, 2014  Ik ben echt ten einde raad. Alle 3 de konijnen hebben ruzie met elkaar, en allemaal om verschillende redenen. Ik zit momenteel met 3 grote hokken in mijn tuin, en laat elk uur een ander konijn vrij rondrennen.

Ze markeren elkaars hokken waardoor ik de hele dag aan het bezemen ben, en ze proberen elkaar uit te dagen door op de Sep 06, 2011 Met 2 vrouwtjes samen gaat het ook niet altijd goed, heb ik gelezen. Wel raar dat het nu ineens is, terwijl ze al jaren in vrede samenleven. Misschien is het een idee om ze rustig opnieuw aan elkaar te laten wennen op" neutraal" terrein.

Veel konijnen die van jongs af aan bij elkaar hebben gezeten, beginnen in deze periode opeens te vechten. En veel vrouwtjes worden schijnzwanger en beginnen nestjes te bouwen.

Veel mensen begrijpen deze plotselinge gedragsverandering niet, en daarom worden veel van deze konijnen verbannen naar de achtertuin, of gedumpt op straat of Vrouwtjes verdedigen hun territorium vaak sterk en kunnen agressief reageren als er ineens een ander konijn pal naast haar deel van het vertrouwde verblijf komt te wonen. Het is prettig voor de konijnen als ze ook even uit elkaars zicht kunnen gaan zitten zodat ze rust hebben.

Apr 20, 2010 Waarom vechten konijnen met elkaar en hoe kan ik het laten stoppen? Ik heb 2 konijnen, 2 vrouwtjes van 4 jaar en zijn altijd bij elkaar geweest. Alleen de laatste week vechten ze nogal veel. We adviseren om 2 konijnen te nemen, de beste combinatie is een mannetje en een vrouwtje te koppelen. Denk aan puberteitsproblemen, agressie, nakomelingen, etc, daarom adviseren we om de konijnen te laten helpen steriliseren of castreren!

Jonge konijnen die al aan elkaar gewend zijn, kunnen door veranderingen in de hormonen vanaf een maand of vijf toch met elkaar gaan vechten. De oplossing: Is dat nog niet gebeurd, zet jonge vrouwtjes en mannetjes vanaf drie maanden dan in elk geval apart om ongewenste nieuwe konijntjes te voorkomen.

Jul 14, 2013  Mijn vrouwtjes rijden ook op elkaar. Het is vooral Teun die op Joep rijd en alleen in een nieuwe omgeving, zoals in de vervoersbak naar de DA en in de nieuwe buitenren. In het hok doen ze het niet, waarschijnlijk omdat daarPhone: (557) 164-4556 x 8736

Email: [email protected]